Ferme des Templiers

fermedestempliers32

Een oud groot boerderijhuis denk ik dat dit ooit was. Het heeft een klein torentje bij het gebouw, maar een kasteel is het niet volgens mij.. Tis toch ook nog best wel een groot terrein en weet eigenlijk ook niet of alles wat er staat bij elkaar hoor, al zou je dat wel denken als je naar de bouwstijl en kleuren e.d. kijkt.
Maar een paar gebouwen zijn potdicht, andere gebouwen worden gebruikt voor de jacht of voor het weiland, het gebouw met torentje staat dus leeg en nog 1 gebouwtje die totaal dichtgemaakt is, is dus het ‘hoofdkwartier’ van een stel jagers kwamen we later achter.
We waren hier lekker vroeg en wilden net het terrein op wandelen toen er ineens een auto aan kwam rijden en bij 1 van de gebouwtjes parkeerde.. Liep naar het gebouwtje dat er potdicht uit zag en maakte die open..
Hmmm, ok, wat nu…… We zagen wel een ingang aan de andere kant waar de beste man ons niet kon zien, maar ja, stel je voor dat ie het urbexgebouw toch ff ging checken en hij vind ons daar????
Dus wij gewoon naar dat gebouwtje gewandeld, aangeklopt op de deur en toen kwam de beste man met z’n hakbijl naar de deur………………………
Claudia in d’r beste frans gevraagd of we foto’s mochten maken en dat mocht gewoon 😀 .
Jiiippieeee… Dus wij naar binnen en lekker ons ding doen..
En toch wel blij dat we het gevraagd hadden, want even later stond het hele terrein vol met auto’s en mannen met jachtgeweren en jachthonden..
Denk dat we ons toch wel de pleures waren geschrokken als we dus gewoon zomaar naar binnen geslopen waren hahahahaha 😛 .

annietempliers smurftempliers

Bezocht: December 2016

Gallerij