Maison du Boucher

Maison du Boucher

Een huisje ergens in Frankrijk. Ik kwam hier een paar maand geleden achter en wilde die heel graag doen, maar helaas ligt het niet naast mijn deur :(.. Maar nu ging ik weer eens alleen op pad en dacht bij mezelf: Schijt ff aan alles en iedereen, ik ga deze doen.. Nu kan het nog.. Want het schijnt dus dat de buren best wel extra goed opletten en ja, de normale mens word toch wel rond 7 a 8 uur wakker denk ik, misschien op zondag iets later, dus in de wintermaanden is deze locatie geen optie om te doen..
Dus nu het mooi licht werd rond 5 uur/half 6 heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en kwam om kwart voor 1 uit m’n bedje zodat ik om 1 uur weg kon rijden en in alle vroegte hier aan kwam..
Auto verderop geparkeerd, wandelingetje gedaan.. Dan hoor je altijd die leuke vogeltjes fluiten.. En hmmm, wat hoor ik daar nou ???? Had de buurman z’n raam open en die lag dus lekker te snurken hahahaha :D.
Maar goed, ingang gevonden en toen binnen ff wachten, want het was nog een beetje duisternis binnen en ik wou nou niet echt met m’n zaklamp gaan zwaaien.. En dan is het stil in zo’n huis als je stil zit te wachten en hoorde dus weer van alles.. Het huis is bewoond, maar niet door mensen.. Maar door de vele beestjes.. Vogeltjes op de bovenverdieping en ik denk misschien ook wel ratten e.d. of andere 4-voetige kleine beestjes. Hoorde ze lopen, zich krabben, langs het dak en plafond kruipen.. Bahbah…
Bijna 2 1/2 uur binnen geweest en toen ik buiten kwam lag de buurman nog steeds te snurken :)..

Bezocht: Juli 2015

Gallerij