Maison Le Prothese

Wat een geweldig huisje was dit.. Wel klein en rommelig, maar zo leuk knus en oud en als klap op de vuurpijl nog 2 ouderwetse beenproteses.
Alleen deze verstoppen ze dus elke keer, want we hadden al gehoord dat ze weg zouden zijn, maar dan vond iemand anders ze weer ergens in huis verstopt.
Maar goed, wij (Tess, Wijnand en ik) op naar deze loc.. Auto stuk verderop geparkeerd. Naar het huis gelopen wel fluisterend van ssstttt.. De hond van de buren ging blaffen, maar die blafte naar alles wat langs kwam merkten we later op. Wij snel het terrein op en naar de opening. Dit was een deur die behoorlijk klemde, dus die moesten we ff open duwen wat een klein beetje gekraak liet horen.
Toen we binnen waren liep ik gelijk naar boven en zag daar een cameratas staan.. Ooh er zijn al urbexers.. Er waren al 2 mannen bezig in de 2 slaapkamers boven. Dus wij zo netjes als we zijn maar beneden begonnen en ons ondertussen afgevraagd waarom ze zo’n herrie moesten maken boven ????
Veel gestamp, dingen verschoven leek het wel. In ieder geval genoeg herrie dus 🙁 .
Toen ze naar beneden kwamen zei de 1e in het engels, dus of het nu belgen of fransen of nederlanders of wat dan ook zijn wisten we en weten we nog steeds niet, maar die ene begon al gelijk met: Jullie zijn zeker nederlanders.. Want nederlanders maken altijd herrie als ze aankomen, want we hoorden jullie al van ver aan komen. En jullie zijn van die beginnelingen die de regels niet weten blablabla..
Dus wij, euh en jullie maken al die herrie boven..
Ja en, we zijn al binnen, dan kan dat gewoon…
Ok.. Binnen herrie maken in een verlaten huis wat de buren kunnen horen, das niet opvallend ofzo..
Maar goed, gesprek was dus gauw klaar.. Sodemieter maar op.. En met een hoop herrie gingen ze dus ook weer weg.. En de hond ging dus bij hun ook blaffen..
Echt he.. Zo’n hekel aan zulke mensen…
Maar goed, wij naar boven en daar zagen we 1 protesebeen staan. Hmmmm.. Waar is die andere.. Want we hadden doorgekregen dat er dus geen 1 meer er zou zijn, maar er staat er nu dus weer 1, dus die andere zal ook wel ergens zijn.. Dus ik ben overal gaan zoeken en jaja, boven achterin in de klerenkast lag tie verstopt.
Stelletje eikels…

Bezocht: Oktober 2021

GALLERIJ