Manoir Colimacon

Manoir Colimacon

manoircolimacon10

Ook nog langs een mooi oud landhuis gegaan. Het stond op een toch wel groot terrein met een muur er om heen en bossen.. En er liep bewaking rond……… Schapen..
Ok, als we daar dan mooi uit de buurt blijven dan vallen we niet op en maken ze ook geen herrie..
En zo stonden we voor dit mooie landhuisje.. Woooowww. Beetje het grote broertje van Chateau Nothebohm vonden we.. En binnen was het ook geweldig om te zien. Wel leeg, maar een hele aparte trap en toch ook nog andere heerlijke dingen die op de foto konden :D.
En zo waren we een uurtje verder en we stonden te praten en ik kijk naar buiten en dacht toch echt dat ik 2 benen zag onder de bosjes door………. Ik kijk nog eens en zeg: Ssssttttt, er loopt iemand met een hond…
Dus wij heel stil, maar door de spiegel zagen we de persoon binnen komen en helaas is die spiegel gigagroot en die man zag ons dus zo staan…
Begon hij eerst in het frans tegen ons en kwam er toen achter dat we nederlands konden en toen kregen we een hele preek in het nederlands van hem.. Woooww, toen stonden we ff raar te kijken..
Maar goed, wij hadden geluk zei tie. De volgende urbexers/fotografen/rare lui zouden er minder goed van afkomen, want als hij je auto vind dan heb je 4 lekke banden en als hij je binnen betrapt belt ie gelijk de politie..

Bezocht: Juli 2015

Gallerij