Manoir du Pianiste

manoirdupianiste10

Perry noemt me soms gek en gestoord.. Midden in de nacht uit je heerlijke warme bedje komen om in het holst van de nacht naar een locatie te rijden.
Zo ook die nacht.. Was al rond 8en mn bedje in gegaan om in ieder geval een beetje nachtrust te krijgen. Gelukkig had ik me die dag goed moe gemaakt met van alles te doen, kacheltje nog ff snel op 20 gegooid zodat de slaapkamer heerlijk warm was, dus binnen een half uurtje viel ik in slaap 😀 .
En onderweg rijdend naar locatie vraag ik me soms ook wel af of ik niet echt gek ben. Waarom ik eigenlijk zo gek ben om dit te doen…?? Zo ook die nacht heb ik me dat vaak genoeg afgevraagd. Waarom doe ik dit eigenlijk…?
Het was nog donker toen ik aan kwam.. Alleen een paar straatlantaarns die branden en de straat op sommige punten verlichtte.. In het donker moest ik dus zoeken hoe ik op het terrein moest komen, maar vraag me niet hoe, maar op de een of andere manier is dat toch gelukt 🙂 .
Toen nog naar binnen……… En het enige wat ik zag was een zeer beboste tuin.  De kleine boompjes groeiden echt overal.  Hier is echt al jaren niemand meer geweest voor tuinonderhoud.  Zo zonde, want volgens mij is het toch een best wel redelijke grote tuin ook met een kleine veranda aan de achterkant van het huis wat er echt geweldig uit zag 😀 .
Maar eindelijk eenmaal door de jungle heen zag ik een gaatje en zo stond ik binnen. Buiten was het ondertussen al een beetje licht, maar binnen was het dus nu nog donker. Stoeltje gezocht en ben er maar ff bij gaan zitten. Eerst alle geluiden op me in laten werken. Zo’n groot en vreemd huis op de vroege ochtend kan wel eens voor verrassingen en enge spookgedachtes zorgen 😀 . Er waren wat ramen kapot en open, dus de wind vloog alle kanten op en zo hoorde je natuurlijk op elke plaats wel iets :/ .
Met de zaklamp op een klein inimini lichtbundeltje en statief in de andere hand ben ik op het gemakje op onderzoek gegaan. Voorzichtig alle kamers een beetje bekeken. Veel rommel dat overal lag, maar ook ruimtes die er geweldig mooi uit zagen. Zachtjes naar boven, daar werd het al lichter dan beneden en daar kwam ik een paar hele leuke kamers tegen.
Woooww..  Ik had nu al geen spijt meer van de 4 1/2 uur lange reis die ik alleen heb moeten maken en al helemaal niet van het tijdstip dat ik uit mijn bedje moest 😀 .
Daarna heb ik me nog eens 2 1/2 uur vermaakt met foto’s maken. Elke keer zag ik wel iets en volgens mij ben ik nog dingen vergeten hahaha..
En toen stond ik weer buiten. In de regen naar de auto gewandeld en toen weer 4 1/2 uur terug naar huis rijden……………..

Bezocht: Maart 2016

Gallerij