Manoir Marianne

Een mooi groot landhuis met diverse zeer mooie kamers 😀 .
Wooowww.. Toen ik hier foto’s van zag moest ik hier toch ook echt heen. Maar het ligt helaas niet echt vlakbij m’n deurtje 🙁 .
Maar gelukkig vond ik een stel gekken die wel met me mee wou gaan 🙂 ..
En zo stonden we op de zondag in de regen hier in de tuin. Alles nat en modderig. Druppels die vielen uit de vele boompjes en struiken e.d. die al welig aan het groeien waren in de tuin. Eindelijk komen we aan bij het huis. Eventjes een ingang zoeken en toen ging ieder van ons een eigen richting uit daar binnen zodat we elkaar niet voor de voeten konden lopen.
En woooowww, dit was nog prachtiger dan op de foto’s. Wat mooi zeg. Kon er wel uren blijven lopen.
Helaas zagen we wel 2 dichte deuren op de bovenverdieping en dachten we in 1e instantie dat het bergkasten waren aangezien er geen klinken aan zaten, maar alleen een slot, net zoals iets van die oude schuurdeuren zonder klinken.
En door de mooiigheid van de locatie hadden we 1 ding niet echt op gemerkt. Dat die 2 deuren de ingangen waren naar 2 andere kamertjes..  En daar kwamen we pas achter toen we al weer een tijdje op de terugweg naar de carpool waren.
Aaarrggghhh…  Dat men staged en dingen verschuift om leuke plaatjes te krijgen dan andere ala ok, daar kan ik nog wel mee leven (al is het toch echt wel reuze irritant), maar gewoon hele kamers afsluiten van de buitenwereld vind ik toch wel wat te ver gaan. En dan vind 9 van de 10 urbexers het ‘vervelend’ als er dingen opengebroken worden op locatie..
NEE DAN MOET JE DEUREN BINNENIN DICHT MAKEN… OETLUL…
Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat die 2 deuren open gebroken worden :/ …
Maar goed.. Ondanks dat die 2 deuren dicht waren heb ik me toch heerlijk vermaakt hier binnen 😀 .

Bezocht: Januari 2018

Gallerij