Manoir Sofa

Een ander leuk landhuisje waar ik samen met Mark heen ben geweest.. Was ff puzzelen, want we wisten niet precies hoe of wat. Dus auto veel verderop geparkeerd en jaja, de weg ging mooi richting beneden.. Shit he, dan gaat de weg dadelijk als we terug gaan weer naar boven en ik ben nou niet zo erg goed in bergjes oplopen.
Maar goed, dat zouden we dan wel zien als we klaar waren hahaha..
Over het hekketje geklommen.. En een rondje rondom het gebouw heen gewandeld, want ja, die voordeur zal toch echt niet open zijn…. Toch ????
Maar na een rondje of 2 kwamen we geen ingang tegen.. Dan toch maar die voordeur proberen en ja hoor, hij ging gewoon open hahahaha 😀 .
Binnen gingen we eerst naar rechts en dat was niet zo heel veel soeps, maar hoe verder we liepen en meer naar de linkse kant van het gebouw kwamen we steeds meer leuke dingetjes tegen 😀 .
En zo waren we toch weer een paar uur verder en hadden we ons alweer zeer goed vermaakt 🙂 .
En toen moesten we nog terug.. Naar buiten, voordeur weer dichtgetrokken, over het hekketje heen en toen die duivelsweg weer naar boven naar de auto..
Nou, ik was volgens mij nog geen 100 meter verder en Mark liep toen al zo’n 10 meter voor me en ik liep al te hijgen en toen ging het ook nog eens regenen..
Dus ik zei voor de gein: Ga jij ff de auto halen he ??? 😛
Ja hoor, dat is goed, blijf jij maar wachten zei tie..
Ooooh wat lieffffff 😀 .
En hij liep echt snel, want op de heenweg liepen we al langs een huis waar een hond was die blafte en nog geen 5 min later dat hij mij daar had laten staan hoorde ik die hond al blaffen.. En dat was echt al ver weg hoor.. Ik had hem nooit bij kunnen houden..
En even later kwam mijn taxi aan rijden.. GEWELDIG 😀 ..

Bezocht: Juni 2019

Gallerij