Brigand School

Een oud college/school. Kinderen van diverse leeftijden hadden hier hun schooltijd. We zagen grote klassen, maar er was ook een gebouw waar de kleine kindertjes zaten en daar waren ook van die inimini wcpotjes. Die zijn zo gaaf om te zien joh 😀 . Weet niet of het een soort van kostschool/priveschool was eigenlijk, maar de kinderen konden er ook slapen.
Buiten waren ook diverse dingen. Voetbalveld, tennisvelden, zwembad. Dat was allemaal buiten zonder overkapping. Toch wel benieuwd hoe men dat in de winter deed, leek me toch best wel frisjes….
De gebouwen zijn al honderden jaren oud en sinds een aantal jaar worden ze niet meer gebruikt. Best wel zonde, want het is allemaal nog mooi en goed.
Maar hier met Michel en Tom heen geweest. De 1e locatie van de dag. We wisten niet hoe of wat. We gingen er gewoon heen en we zouden wel zien hoe of wat.
Gelukkig waren we er rond 6en, het was nog een beetje donker. De hele straat sliep nog.. Gelukkig maar, want zo konden wij mooi ff bekijken hoe of wat.
Rondje om heen gewandeld, naja rondje…… Das gewoon gigantisch… Maar toen zagen we toch een mogelijkheid om op het terrein te komen. Zachtjes als ninja’s liepen we langs de muur om bij het einde uit te komen bij een beekje ??? Oh my god.. Hoe gaan we dat doen ?? Maar er lag een boomstam, dus via dat naar de overkant gekropen..
Ok en nu ??? Doe maar die kant…. Stuk gewandeld en toen kwamen we weer bij een beekje uit. Maar hier lag nergens een boomstam……… Ok. Wij stonden aan de hoge kant en de andere kant was lager, dus dan maar op goed geluk springen hahahaha.
En zo stonden we op het terrein.
Ondertussen was het al weer wat lichter geworden en konden we zien waar we liepen. De speelvelden van de school.. Vol overwoekerd met jonge boompjes en struiken die overal tussendoor groeiden.
En zo door gelopen naar het grote schoolgebouw. De kleinere gebouwen waren helemaal leeg en niet zo mooi als het mooie grote.
3 1/2 uur rond gelopen en we hebben ons prima vermaakt totdat we bij het laatste stuk aan kwamen. Hier zagen we ineens een sensor die knipperde toen we de ruimte in kwamen en ineens geluid begon te maken.
Ok, nu gaan we weg hier hahahaha..
Snel de route naar het pad gezocht en kwamen we weer bij het beekje aan. Maar nu moesten we van laag naar hoog over dat beekje ???? Door middel van een boompje konden we ons daar optrekken en naar de andere kant zwieren hahaha.. Toch wel blij dat al die dingen niet gefilmd zijn e.d. hahaha 😛 .
En toen weer terug naar de auto.. Maar wel eerst via een totaal andere terugweg als dat we heen kwamen (volgens mij word dat traditie bij deze mannen 😛 )..
Langs bomen, struiken, takken, glibberige grond kwamen we uiteindelijk aan bij een hekketje.. Moeten we hier over heen ???? Ja… Ooh ok….. En toen stonden we op een werkend terrein, met personeel aanwezig en een dichte poort waar we niet door heen konden hahahahha 😀 .
Dus snel weer over dat hekketje en een stukje verder nog eens geprobeerd en ja toen stonden we echt op straat 😀 .
Op naar nr 2 🙂 .

Bezocht: Augustus 2018

Gallerij