Blue Thermes

Een heel oud kuuroordgebouw. Een groot zwembad, wat losse baden, diverse andere soorten ruimtes en je kon er ook overnachten. Wat een geweldig mooi iets moet dit geweest zijn zeg.
Was nog ff bekijken hoe of wat. We hadden een routeplanner gekregen hoe je het beste kon lopen en dat was toch wel een wandelingetje van zo’n 2 a 2 1/2 km lang en helaas niet over een asfaltwegje, maar via de bossen.
My god, wat was dat ff afzien zeg. Hoe moeten we nu, hoe gaan we nu, toch maar deze kant ????
En nog voordat we het bos in gingen hoorden we al een hond blaffen in de verte.. Dan leek het of hij van ons af ging, maar soms leek het ook net of hij op ons af kwam en werd het geluid steeds harder.
En op een gegeven moment zag ik de hond (volgens mij een border collie, want zag een zwart wit iets) in de verte rennen en blaffen, maar zag er geen mensen bij.
Maar na een 1 1/2 uur lange wandeling, althans zo leek het wel kwamen we eindelijk aan zeg 😀 .
En woow, wat prachtig om dit eindelijk eens van dichtbij te zien zeg. En jeetje er is ook veel meer te zien dan dat je altijd ziet. Iedereen laat altijd alleen maar dat grote bad zien op internet, maar er is zo veel meer joh. Echt gaaf 😀 .
En toen was onze tijd om.. Jeetje wat gaat dat snel zeg. En we hadden best wel een strak tijdschema en we moesten nu toch echt terug naar de auto om door te gaan naar de volgende.
1 gebouw niet bekeken helaas, nog wel snel een foto kunnen nemen met m’n telefoon van een geweldige wc. Dus misschien ooit als ik eens terug ga, dan ga ik eerst gelijk dat gebouw doen 🙂 .
En toen weer door de boesboes terug naar de auto. En ondanks dat die toch heuvel opging, leek het net of we sneller waren als toen we er heen gingen hahaha.

Bezocht: Maart 2019

Gallerij