Theatre Baroque

Theatre Baroque

theatrebaroque05

Hier naar toe geweest met Kristof en Ronald :). Klein, maar toch ook wel weer groot, althans hoog.. Was heel blij dat ik m’n fisheye ook bij had, want die had ik hier heel hard nodig :D.
Tegen half 8 kwamen we hier aan.. Het was nog pikkedonker buiten. Maar dat gaf nix, want binnen was het ook pikkedonker hahaha.. Een klein theater op een groot terrein.. Voorzichtig lopend naar het gebouw en toen zoeken naar een ingang.. We wisten hem wel, maar we wisten niet hoe klein die was :P.. Behoorlijk klein, want ineens zag ik iets.. Euh mannen, volgens mij is dit het ???
Dus ik ging als eerste en dacht ooh shit, hoe kom ik hier dadelijk weer uit.. Eerst m’n beentjes er door en toen naar beneden glijden.. De tassen aangepakt en toen kwamen de mannen.. Zaklampjes aan en even later stond we grijnzend naar het plafond en muren van het theater te kijken :D. Wat een geweldig pand joh.
Gelukkig had ik wat kaarsjes bij, want die heb je daar wel nodig.. Snel aangestoken en toen maar foto’s proberen te maken wat nog best wel moeilijk is als het zo donker is. Af en toe wat bijschijnen met de zaklamp en ja, er zit wel wat redelijke foto’s er tussen :).
2 uur later stonden we weer bij het gaatje te bedenken hoe ik er uit kon komen hahaha.. Maar Kristof ging eerst en kon mij een handje geven zodat ik me daarna verder zelf er uit kon sleuren hahaha :D.

Bezocht: December 2014

Gallerij