Villa L.L.C.

villallc25

Een mooi groot landhuis. Was nog ff puzzelen hoe we op het terrein moesten.. Woont namelijk een niet zo’n aardige buurman er gelijk naast. Maar met een grote omweg kwamen we eindelijk op het terrein. Snel naar het landhuis gewandeld en binnen onze ogen uitgekeken.
Woooow, wat was dit mooi zeg. Die inkomsthal, gewoonweg prachtig 🙂 .
De buurman was ondertussen z’n gras aan het maaien en ik kwam ineens bij een trappetje uit. En ik ben soms wel eens nieuwsgierig met trappetjes dus ik ging daar naar beneden en ik kwam gewoon uit in een klein kapelletje. Geweldig mooi, snel wat fotootjes maken 😀 ..
Maar toen stopte de buurman met grasmaaien en de honden waren ondertussen ook al aan het blaffen en daar hou ik niet van..
Dus ik zo zachtjes mogelijk die trap weer op en naar de grote hal toe om te wachten op de rest en toen zijn we maar snel weer weggegaan.
En gelukkig maar, want toen we dus op het grote terrein naar de uitgang liepen om van het terrein te komen, ging ineens de poort open en daar kwam er een auto aangereden en een paar mannen..
Ooooh shit…. Gewoon zo rustig mogelijk blijven.. De mannen begonnen in het Italiaans te praten tegen ons. Helaas konden we daar nix van maken. Hun kenden weer geen Engels, dus met handen en voetenwerk kwamen we er achter dat ze ons gezien hadden op de camera’s die buiten hingen….
???? Jaja, maar ondertussen zaten wij wel al zo’n 1 1/2 uur binnen hahaha. Camera’s met vertraging ofzo zekers hahahaha..
Maar goed, puntje bij paaltje keken we gelukkig onschuldig genoeg en we hadden gezegd dat we niet binnen waren geweest en toen mochten we onze weg vervolgen 😀 .

Bezocht: Juni 2016

Gallerij