Villa SBertoli

Een groot terrein met diverse gebouwen er op.. Lijkt een beetje op de Salve Mater van Belgie. De gebouwen hadden diverse functies in de loop der jaren. Nu staat het alweer zo’n 20 jaar er verlaten bij.
We wisten niet hoe of wat over deze locatie. Ik had wel info, maar dat was alweer van jaren geleden. Dus op goed geluk de auto een stuk verderop geparkeerd en aan de wandel gegaan. Op een gegeven moment dachten we een urbexpaadje te zien, dus daar heen en toen zaten we vast in de boesboes met veel boompjes, struiken en bamboetakken. En toen we daar eindelijk uitkwamen, zagen we dat we gewoon een rondje gelopen hadden hahahaha.

Weer ff verder gezocht en toen vonden we het goed pad naar het pand. En toen we eindelijk voor het hek stonden hoorden we ineens geluid ver achter ons..
Shitttt, snel weg wezen en we renden naar het pand toe. Snel gekeken of er wat open was, maar daar was alles dicht..
Ok, om lopen dan.. En het eerste wat we hoorden toen we nog niet eens de bocht om waren, waren een hele boel wespen.. We keken en ze hingen boven een boom.. Ok, zolang ze daar blijven vind ik het prima.. Maar hoe dichter we naar het gebouw kwamen, hoe dichter hun ook kwamen… :/
Hmmmm, met een grote boog er om heen gewandeld en toen kwamen we bij onze ingang en binnen snel ons ding gedaan, want buiten waren niet alleen die wespen herrie aan het maken, maar ook die lui die we eerder daarvoor hoorden..
Een paar jongelui die aan het schreeuwen waren en dingen gooiden e.d..  Ze zagen er redelijk normaal uit, maar ja, als je de taal niet spreekt dan wil ik ze toch liever niet voor m’n neus hebben, want je weet maar nooit.
De gasten maakten zoveel herrie dat ze ons niet eens opgemerkt of gehoord hebben hahaha en zo liepen we op het gemakje het terrein weer af 😀 .

Bezocht: April 2017

Gallerij