Powerplant X 2

Hier in 2011 al eens geweest met Perry, maar nu wilden Chiel, Wijnand en Tessa hier eens heen en ik dacht: Ja, na 7 jaar moet dat zekers wel kunnen 😀 .
Het was nog pikkedonker toen we aan kwamen. Heel goed, want er was al genoeg bedrevenheid aanwezig bij de buren aan de andere kant van de weg…
En het was ook al een totale andere route hoe we het terrein op moesten komen als 7 jaar geleden. Toen liep je gewoon langs het kapotte hek zo het terrein op, maar nu moesten we iets wat meer moeite doen, maar gelukkig met wat klimmen, klauteren en kruipen is dat allemaal gelukt 🙂 .
Eenmaal op het terrein was het ff zoeken waar we gingen beginnen. Bij het gebouw wat ik al kende was gewoon nog steeds het zelfde raam als ingang hahaha.. Maar de rest wilden toch ff verder kijken of er misschien niet een andere ingang was. En ja hoor, na een behoorlijke boswandeling (die boompjes en struikjes zijn behoorlijk gegroeid in die 7 jaar tijd zeg :/ ) kwamen we bij een andere ingang uit en hier was ik 7 jaar geleden ook nog niet eens geweest, dus dat was een zeer aangename verrassing 😀 .
Toendertijd moesten we al opletten op securtiy, want die liep wel eens langs en ja hoor, nu nog steeds dus…. Was wel goed spannend hahaha.. Zeker toen we weer in het volle zonlicht het gebouw uit moesten en het terrein weer gingen proberen te verlaten 😛 .

Bezocht: Augustus 2018

Gallerij