Chateau Arabia

Een mooi chateautje op een berg.. En wat een uitzicht zeg.. Een rivier.. Best wel rustgevend eigenlijk. Behalve als die rivier overloopt natuurlijk, want dat had ik weer..
Je kon er redelijk dicht parkeren, maar ik kwam er maar niet.. Elke keer als ik een straatje in wou dan kwam ik op een 1richtingsweg uit, maar daar mocht je alleen maar uit en niet meer in.. Of het was gewoon afgesloten..
Jeetje.. Nou.. Dan maar gewoon in het stadje geparkeerd en die paar km maar gaan lopen. Halverwege kwam ik er dus achter waarom je niet die kant op kon rijden.. De rivier was overgelopen en daar kon je dus niet meer rijden of lopen.. Of je moest een bootje hebben, maar ja, die had ik niet bij ahahhaha..
Dus een paar km gelopen.. Eindelijk bij de plek waar ik het bos in moest.. Volg het urbexpaadje maar.. Euh ja ja.. Welk urbexpaadje ???? Op de heenweg vind ik nooit een urbexpaadje.. Behalve als ik weer terug ga, dan vind ik ze hahahahah.. Zoals ook nu dus..

Maar goed.. Door het modderige, glibberige bos heen gegleden en toen kwam ik eindelijk op het terrein uit en woow, wat een leuk kasteeltje.. Het ziet er klein uit, maar zit toch nog heel veel ruimte in van binnen en heel veel kamers.
Toen ik binnen kwam hoorde ik al meteen een paar mensen boven.. Hmmm…. Buren, eigenaar, urbexers ???? Maar het bleken dus urbexers te zijn, want ze begonnen ineens te fluisteren.
En ze gingen toen nog een verdieping hoger en ik ben toen naar de 1e verdieping gegaan. Ik dacht die kom ik vanzelf wel weer een keer tegen. Maar ze toen ik in een kamer was tegen over de trap toen hoorde ik ze weer naar beneden komen en er heeft er toen zelfs nog 1tje met dr rug in de deuropening gestaan waar ik stond en als ze zich omgedraaid had, dan had ze dr eigen kapot geschrokken denk ik hahahaha.. Maar goed, daarna zijn ze weggegaan volgens mij, want toen hoorde ik nix meer.


Dus toen ben ik helemaal naar boven gegaan en daar foto’s gaan maken en toen ik weer beneden kwam was er een ander stel wat ondertussen binnen was gekomen. Die wel gezien en gesproken, klein babbeltje gedaan, contacten uitgewisseld en verder gegaan met foto’s maken 🙂 . En toen ik klaar was weer door het glibberige en natte bos terug naar de bewoonde wereld gelopen en weer de paar km terug naar Blue gewandeld 😀 .

Bezocht: Februari 2021

GALLERIJ