Ferme JP

Een kleine boerderijwoning met een grote schuur er aan vast. Het was klein, maar toch ook wel weer groot.. Maar je moest zelf toch niet al te groot zijn, want de deurposten waren toch best wel laag. Gelukkig konden wij hier makkelijk door heen zonder onze hoofden te stoten 😀 .
We waren er ook lekker vroeg en gelukkig ligt het ook goed afgelegen, dus zachtjes aan begonnen met kleine dingetjes op de foto te zetten met behulp van de zaklamp. Buiten werd het wel lichter, maar het was goed bewolkt en regenachtig, dat was wel jammer, dus echt goed licht werd het niet, dus die lamp heeft wat vaker moeten helpen hahaha.
Toen we klaar waren, althans bijna kwamen we nog een extra trappetje tegen naar een schuurzoldertje, dus die nog ff snel bekijken, want je weet maar nooit wat je vind op een zolder om op de foto te zetten he. En zo staan we boven en horen we ineens wat..
Mensen.. Ooh shit.. Ze kwamen binnen.. Waren zo aan het praten dat ze ons niet eens opgemerkt hebben terwijl wij boven hun stonden 😛 . Maar waren 3 urbexers gelukkig hahaha. En terwijl hun de weg naar binnen volgden zijn wij rustig aan weer naar buiten geklauterd 🙂 .

Bezocht: Januari 2018

Gallerij