Maison Kirsch 2

maisonkirsch209

Een oud huisje waar ik in 2011 al eens geweest was, maar wilde er nog wel eens na terug.. Gewoon omdat het gewoon een heerlijk huisje is.
Toendertijd durfde bijna niemand hier heen te gaan.. En waarom ?? Vanwege de buren.. En 9 van de 10 x was het ook nog eens goed afgesloten..
Wij waren er in 2011 in alle vroegte en niemand heeft ons zien binnen komen door dat ene gaatje wat er toen toch nog was..
En nu ??? De buren letten nog wel op heb ik gehoord, maar toch doen ze dat volgens mij niet echt goed.. Diverse deuren stonden er open toen we hier kwamen en het was er ook nog eens pokkedruk..  Naja, pokkedruk is een beetje overdreven, maar er liepen er toch wel minstens een stuk of 5 a 6 mensen rond..
Heb boven 3 dames gezien, waarvan ik er 2 wel hun nek om kan draaien.. En beneden toch wel minstens 3 mannen, die gewoon netjes waren en hallo zeiden en ook netjes wachten als je met een foto bezig was..
Van 2 dames kon je dat niet echt zeggen.. Die liepen er gewoon door heen..  Keken je aan, keken naar je camera en stonden er echt zo bij van ooh goh staat ie aan joh.. Vuile bitch.. Waren nog duitsers ook als ik het goed hoorde.. Bahbah, hier hou ik niet van..
Gelukkig waren ze bijna klaar en hadden we daarna het huisje voor ons zelf alleen 🙂 .

kirschannie

kirschsmurf

Bezocht: Oktober 2016

Gallerij