Manoir des Vigneros

Eindelijk deze kunnen doen.. Al 5 jaar staat ie op mijn lijstje.. En zo’n 2 x per jaar ga ik hier heen om eens te checken hoe de status is. Het zou zo makkelijk moeten zijn, zeiden ze 5 jaar geleden, maar toch niet. De deur was op slot..  Alles was op slot.. Je kon alleen in de kelder komen, maar ja, het mooiste zat toch echt wel boven..
4 a 5 jaar lang was tie potdicht.. Eind vorig jaar hoorde ik dat er een opening was. Toen weer gecheckt, maar ok, ik ben redelijk smal, maar door dit gaatje kon ik echt niet komen, je moet dan echt een slangemens zijn om hier tussendoor te wurmen.. Helaas 🙁 ..
En nu wilde ik weer checken.. Was toch alweer ff geleden, dus wie weet.. Dus toen ik het dorpje in kwam eerst maar gelijk de auto geparkeerd. Wist ondertussen wel waar ik kon parkeren en waar ik heen moest wandelen. Eenmaal aangekomen over het muurtje en zo de kelder in.. Verdamme.. Dat gaatje was nog steeds zo klein en ik paste er nog steeds niet tussen 🙁 ..
Ik weer naar buiten, wou ergens anders checken en ineens zie ik een open raam.. 3 meter hoog denk ik.. Jezus.. Hoe kom ik hier binnen 🤔.??
Ik zie een stoel.. Zet die onder het raam.. En nog kon ik er niet bij 😕.
Verder zoeken en zie een kapstokplank met grote haken. Die zet ik op de stoel en de laatste haak komt best wel hoog.
Ok, nog eens proberen.. De haken houden mij.. Maar nu zit ik met mn tas en statief…. 😨
Mn geliefde (hele lange) touwtje uit mn tas gehaald. Ene uiteinde vast gemaakt aan mn tas, de andere kant aan mn statief.
En toen klimmen.. Yessss, ik ben binnen.. Toen ff mn spullen naar binnen gevist 😂.
En dan kijk je rond en denk je: Hier wil ik eigenlijk nooit meer weg 😍.
Zo blij dat ik hem eindelijk van m’n lijstje kan schrappen 😀 .

Bezocht: Augustus 2017

Gallerij