The Barn

thebarn08

Een oude schuur die zomaar ergens staat in Nederland. Is weer eens wat anders dan Belgie he :D.
Samen met Perry hier heen gereden. Hij zat toevallig in de auto en bedacht me ineens dat ik hier wel langs kon gaan, want eigenlijk kwam het er nooit van, maar nu had ik toch ff nix te doen :P.
Perry ging op het gemakje alles bekijken, want die doet niet meer aan urbex en had ook geen camera bij, maar hij ging dus kijken of er wat open was, waar je op kon klimmen e.d. en wat en waar de interessante dingetjes stonden en ik ging op het gemakje foto’s maken en af en toe riep Perry eens dat ik hier of daar moest gaan kijken :D.
Was lang geleden zo saampjes aan de urbex, maar toch wel weer heel leuk. Mis dat soms toch wel hoor, samen met m’n lieffie op pad.. Dus van dit soort uitjes geniet ik dan des te meer <3.

Maar het is een oude melkboerderij geweest. Veel posters van koeien, misschien ook wel ‘winnende’ koeien?? En vele diploma’s hingen er, dus toch een goedwerkende boerderij geweest. Nu zie je daar nix meer van. Heb vele jaartallen gezien.. 1963, 1964, 1985, maar ook een kalender van 2014….???? Dus hoelang dit nu al zo staat weten we niet. Toch wel al een aardig tijdje. De schuur hangt vol spinrag en het huisje er aan vast daar vallen gewoon bijna de gaten van in de kozijnen.. Helaas was dat potdicht, dus die konden we niet bekijken.

Bezocht: Januari 2016

Gallerij