Bar American

Bar American/American Bar is een rock- en bluescafé in mijn stadje Middelburg. Dit was een café waar niet zoveel koffie gedronken werd 😛 . In de loop van de jaren speelden hier vele Nederlandse en buitenlandse bands, van Blues en Rock tot Speedmetal en Punk.
Een bar die helaas na jaren dienst dicht is gegaan en in het jaar 2021 omgebouwd gaat worden tot kledingboetiek en lunchroom.
Ikzelf ben hier nooit geweest toen het nog open was. Ik ging zelf in mijn jeugd in Vlissingen op stap. En rock was ook niet echt mijn ding, maar vind het toch wel jammer dat iets wat al jaren bestaat nu toch weg gaat 🙁 .
En ik zag op facebook dat hij dicht ging en verbouwd zou gaan worden in het nieuwe jaar en ja wilde toch wel een herinnering maken voor de gene die het wel kennen.
Dus contact opgenomen met Arjen met de vraag of ik wat foto’s mocht komen maken en dat mocht gelukkig 😀 .
En zo stond ik tussen Kerst en Oud/Nieuw bij hem op de stoep en mocht ik naar binnen.
Mijn 1e keer in Bar American en het voelde toch wel heel leuk, ondanks dat het leeg en stil was. Moest toch een beetje aan m’n eigen jeugd denken toen ik op stap ging elk weekend en denk wel hoe de meeste zich voelen die hier altijd kwamen.
Helaas niet zo heel veel foto’s kunnen maken, want het is er echt maar klein. Nooit gedacht hahaha. Dacht altijd dat het een groot gebouw was hahaha. Maar gelukkig hingen er nog wat foto’s, stickers, aandenkens en de bar stond er ook nog, dus toch nog wel wat leuks er van kunnen maken 😀 .

Bezocht: December 2020

GALLERIJ