Herbe Navire

Herbe Navire                 GESLOOPT

Een boot, maar dan op het droge.. Deze boot is gebouwd ergens in het jaar 1888 en in de jaren 1960 is hij gestopt met varen en op het droge neergezet. De eigenaar wilde er een kantoor van maken, maar kwam toen ineens met het grandioze idee om er een bar van te maken.

Zo gezegd, zo gedaan.. Er werd een aanbouw van steen naast gemaakt zodat er genoeg mensen in konden. De bar was donker en bruin van kleur, waar dus vele Duitse toeristen op afkwamen. Jeugd zag je hier vrijwel nooit. Dit was gewoon echt een oud, bruin cafeetje zeg maar.

Maar helaas staat de bootbar op de slooplijst.. Dus wij nog ff snel kijken. We wilden niet wachten tot het weekend, dus hup op een avond er naar toe gereden, precies een dag waarin het behoorlijk warm was, dus korte broek aan e.d.. Was wel al blij dat ik m’n gympies aan gedaan had, want er groeide dus een paar brandnetels daar in de buurt en ik moest er weer door heen natuurlijk..
Maar het ziet er geweldig uit. Jammergenoeg konden we niet naar binnen en hebben we alleen de buitenkant op de foto kunnen nemen.

Bezocht: April 2011

Gallerij

Leave a Reply