Golf Club

Een kleine loods die ooit de lockerruimte en opslag voor de golfspullen waren van een golfclub. Althans dat denk ik wel dat het dat zoals ik het van binnen een beetje kon zien.
Het viel me op aan de vele hekken en linten die er om heen stonden.. Dus toen ik dichterbij ging kijken zag ik pas wat het was.. En het was dus ooit eens goed afgebrand..
Hoge herashekken er om heen die overal goed dicht aan elkaar vast zaten. Had er zo over heen kunnen klimmen hoor, maar zag aan de openingen die je al zo zag dat je er niet eens fatsoenlijk in kon, want alles was naar beneden gekomen van binnen.
Al had ik dan wel wat kleine details kunnen doen denk ik, maar er waren ook ietwat te veel mensen op het terrein inclusief eigenaren, dus maar niet gedaan en gevraagt ook niet, want als het zo ingepakt staat, dan betekent dat meestal dat je er niet op mag he hahahahaha..
Maar goed, was wel weer leuk om weer eens wat te vinden, ook al is het eigenlijk amper iets te noemen, maar ja beter iets dan niet en wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd he..
En dat ook nog eens in de Coronatijd 😀 . Heb me er toch 10 minuten goed vermaakt 🙂 .

Bezocht: Mei 2020

GALLERIJ