Pokemon Zoo

pokemonzoo05

Ik was weer eens een weekendje bij mijn vriendin Patricia en dan gaan we meestal wel eens even urbexen. Dus ik zei tegen haar: Zullen we eens naar de Zoo gaan ???
En dat vond ze helemaal prima 😀 .
Dus wij naar de Zoo.. Eigenlijk de Dierentuin in Emmen. Ik ga hier niet moeilijk over doen en ook niet geheimzinnig, want als je gewoon op internet kijkt zie je al meteen dat het dus gewoon open gesteld is voor publiek.
Of het nou echt urbex is weet ik niet precies. Maar eigenlijk vind ik toch eigenlijk een beetje wel, want het is een verlaten dierenpark zonder dieren. Je kan alleen legaal in het park rondwandelen, maar je kan niet in de gebouwen komen, die zitten nog allemaal dicht en hopelijk blijven ze dit ook. Ze hebben het dus ook gewoon open gesteld zodat men, jong en oud er gewoon kunnen wandelen, rondrennen, spelen en fietsen e.d..
En ja, toen we er kwamen waren er toch wel een aantal mensen daar gezellig aan de wandel. Een stelletje ouwetjes die op het bankje in het zonnetje zaten en zaten te genieten van de zon tussen de bomen door. Andere mensen die met hun gezin waren en vertelden waar wat gezeten heeft. Vele jongere die achter hun telefoon rondliepen of reden.. Hmmmm, vandaar dus de naam Pokemon Zoo ahahahha 😀 .
Al bij al vond ik het toch helemaal geweldig, ook al konden we niet in de gebouwen komen.

Bezocht: Oktober 2016

Gallerij