PriveClub Papillon

PriveClub Papillon

priveclubpapillon11

Dit bordeel ken ik al jaren.. Toen ik klein was en we reden het langs was ik altijd wel nieuwsgierig wat dit was. In de loop der jaren kwam ik er wel achter wat dat was hahaha, maar ja, als klein meisje kende je dat nog niet natuurlijk :P.
In 1988 word van dit gebouw een nachtclub/bordeel gemaakt, maar lang mocht het niet duren. In 1997 is het alweer failliet. Dan word er jaren nix aan gedaan. Ik weet niet hoelang het er stil bij heeft gestaan, maar volgens internet wat ik nog van kan vinden is dat het gebouw beetje getrashed werd door vandalen en dat ze er op het einde zelfs zwervers er in hebben laten slapen om het een beetje in de gaten te houden..
Dan word er tussen 2000 en 2009 er een nieuw bordeel van gemaakt met een nieuwe naam, maar ook die blijft niet lang. Er gaan rare verhalen te ronde over vrouwenhandel e.d. en ook deze moet z’n deuren sluiten.
Dan word er een nieuwe club van gemaakt, maar deze zijn op het einde met de noordenzon vertrokken lijkt het wel.

Hier de afgelopen jaren ook best wel weer eens vaak langs gewandeld en ik zag het gebouw wel, maar ja, ik kwam overdag en een nachtclub is meestal snachts open he haha. Wist toen dus niet echt of het ‘verlaten’ was of dat het gewoon ff dicht was vanwege de ‘speciale’ openingstijden?????
Maar nu las ik iets op internet en zei dat tegen Perry en nog geen 15 minuten later stonden we in het pand :D.
Eindelijk stond ik binnen. Zo te zien staan het al een tijdje te verloederen, precies zoals op internet stond: ‘Met de noordenzon vertrokken’, want het was toch best wel goed getrashed binnen, zeker bij het café-gedeelte, maar achterin bij DE kamers zagen we toch leuke dingetjes en 1 hele gave kamer :D.

Bezocht: Juli 2015

Gallerij