Kadaster

Kadaster

Dit is een oud kantoorpand dat bestaat uit 2 delen. Een middenstuk met ingangen, links een kantoorpand met 6 verdiepingen en rechts een kantoorpand met 4 verdiepingen. Het is gebouwd in het jaar 1978.
Het linkse gedeelte is nog in gebruik, maar het rechtse gedeelte staat nu alweer een tijdje leeg en word eerdaags verbouwd, ze zijn al bezig met leeghalen e.d.. Altijd heeft er wel iets van kantoor/bedrijven in gezeten, zoals het Kadaster en als ik het goed heb ook iets van Delta. 

Kwam hier per toeval eens langs, al rij ik er bijna dagelijks langs, maar langs die weg viel het niet op dat ze er aan bezig waren, maar toen eens een andere straat genomen en toen zagen we het. Op het moment dat we het zagen stonden er hekken omheen en waren ramen open. En op de avond dat we wilden gaan kijken, hadden ze alles afgesloten, maar wij zijn geduldig en ja hoor, gister eind van de middag reed ik er weer langs en 1 hek was niet goed afgesloten en er stond een raam op een kier, dus ‘s avonds ben ik gelijk gaan kijken en toen stond ik binnen :D.

Totaal leeg helaas op wat kleine details na, maar toch nog een leuke verrassing gevonden in het oude fietsenhok, wat helaas wel geheel afgesloten was. Een leuk uitziende motor, niet antiek, maar wel vol stof, dus die staat er ook al een behoorlijke tijd stil te staan..
En moest nog oppassen ook, want het gebouw staat ook nog eens naast het politieburo……. Maar heb het overleefd :D..

Bezocht: Juni 2011

Gallerij

Leave a Reply