Holy Sacremony

Holy Sacremony

holys14

Een hele oude kerk. Staat er al tig jaar in dit plaatsje, maar ergens sinds in de jaren 90 staat het er verlaten bij. Er zijn al verschillende urbexers hier geweest. Nog in de mooie tijd dat het net verlaten was en dat is dus al een behoorlijke tijd geleden. Daarna weer andere, toen stonden er nog dingen, maar niet alles meer, maar het was in ieder geval nog allemaal heel en nu is het totaal anders dan toen.. Lampen van de plafonds af, banken gesloopt. Alle paperassen verpaupert over de vloeren heen, die ondertussen zeiknat en half vergaan zijn van de vele lekkages die de kerk ondertussen heeft opgelopen
De gemeente doet er ook weinig aan, ze willen er liever er van en hebben dus een paar dingetjes weggedaan van buitenaf zodat de weersomstandigheden het van binnen kon laten rotten en schimmelen :(.
Maar ondanks dat het er niet meer uit ziet zoals in den beginne vond ik het toch heel leuk om hier te zijn.
Zeker nadat je al 1 1/2 uur binnen loopt en denkt dat je ondertussen wel klaar bent en er stapt ineens iemand doodleuk binnen en het blijkt een oude bekende te zijn: Jos de Ondergang. Ken ik al jaren en was dus leuk om elkaar weer te zien en zo bleef ik nog eens 1 1/2 uur plakken en in die tijd dus nog meer foto’s gemaakt hahaha :D.
De kerk heeft ondertussen al tig namen gekregen van diverse urbexers. Ik weet niet alle namen, maar toen ik hem zocht en hem vond en hem in mijn Google Earth neer wou zetten, zag ik dus dat op de plek waar die kerk is, dat ik daar al een leuk geel pinpointje had staan…. En die staat er echt al jaaarrreeennnnn..  Ik weet niet hoe of wat, maar ik hou het dus bij deze naam :).

En hier had ik ook eindelijk weer eens een paar smurfjes bij :D.
holysmurf holysmurf1 holysmurf2

Bezocht: September 2015

Gallerij