Boerderij de Klaproos

Boerderij de Klaproos

boerderijdeklaproos09

Een leuk oud boerderijtje, we dachten 1, maar het zijn er 2, maar dan aan elkaar vast, terwijl ze wel op 1 terrein staan. Beetje apart.. Maar ik kreeg deze door van iemand anders, die hem per toeval tegen was gekomen en had het doorgegeven aan me zodat ik ff kon gaan checken :D..
Dat vind ik helemaal niet erg.. Dus zo gezegd, zo gedaan.. Het terrein staan te koop, het boerderijtje ook, maar denk eerder dat ze hem beter met de grond gelijk kunnen maken en er wat nieuws neer kunnen gaan zetten, want het is echt oud..
Was nog ff zoeken hoe we erin moesten komen ook, sommige deuren waren met hout afgezet en de schuurdeur werd gesloten doormiddel van een grote steen, maar die lieten we maar zitten, want toen we naar binnen keken zagen we daar een geit staan :D..
Perry was ook mee en die ziet meer dan ik en die zag ineens tussen de bosjes een kelderraampje, waar het raampje van uit was :)..
Dus via daar naar binnen en binnen zagen we dat het helaas helemaal leeg was, maar ondanks dat kon je toch wel wat leuke hoekjes e.d. op de foto zetten.. En toen we weer weg wilden gaan deed Perry voor de gein ff aan de voordeur trekken en die ging toen zowaar open hahaha :D..

Bezocht: Mei 2014

Gallerij