Hof Kromwege

Hof Kromwege

hofkromwege11

Een klein wijkje in een klein dorpje.. Eigenlijk zijn dit een paar straten waar huizen in staan die gesloopt gaan worden.
1 gedeelte was hier van voor de helft open en dit gedeelte had een soort van hof/open vlakte in het midden bij de achtertuinen. Ken dit dorpje al jaren, ben vaak genoeg hier geweest in de straten.. Zelfs om de hoek gewoond, maar dit hofje binnenin kende ik nog niet..
Maar de huizen staan er al maanden leeg en verlaten er bij.. Omringt met Herashekken.. En bij sommige huizen waren er ramen kapot zodat je toch naar binnen kon. De meeste huizen waren leeg, echt totaal leeg.. Maar of er hing een leuk gordijntje of een leuk behangetje of er stond nog een leuke kachel of een gasfornuis.. Beter iets dan niets.. En dan de achtertuinen zelf die helemaal overwoekerd waren, dat zag er ook al heel leuk uit :D.
Binnenkort word het helaas gesloopt.. Naja, niet helaas voor de rest van de buurt, want de buren die in de nieuwe gerenoveerde huizen wonen zijn deze straatjes meer dan zat en zijn blij dat er eindelijk wat aan gedaan word…

Bezocht: Augustus 2014

Gallerij