Huis der Zwaluwen

Huis der Zwaluwen

 

We hadden onze zoon weggebracht naar kamp en ik moest en zou toch nog een kleine locatie doen :). Perry moest ergens in Nederland nog iets ophalen, dus onderweg hebben we wat dingen gecheckt, maar helaas was het of dicht of weg :(.
Maar op een gegeven moment in 1 of ander B-weggetje zagen we een huisje staan met kapotte ramen. Dat is in ieder geval verlaten hahaha, dus ff checken.. En ja, een verlaten, behoorlijk gammel huisje was het, maar echt leeg was het niet helemaal. Lagen diverse onderdelen voor auto’s in, motorkappen, veren en weet ik veel wat nog meer. Heel raar…… 
En terwijl we naar binnen gluurden klopte Perry per ongeluk op de deur en ineens hoorden we geklop terug…………………… Spoken ???? We zagen niemand, dus we gingen naar binnen en wat zagen we daar behalve de onderdelen? Ook een stelletje zwaluwen die er niet (meer) uit die ruimte konden/durfden. Dus Perry heeft ze geholpen en naar buiten gelaten en daar vlogen ze met nog een stel andere zwaluwen rond toen wij weer naar buiten kwamen :D.

Bezocht: Juli 2012

Gallerij