Huize Pelgrim

Huize Pelgrim

Op een heerlijke woensdagmiddag zijn Perry en ik eens op de fiets gestapt, want ik had een locatie ontdekt niet ver van ons vandaan. Tenminste niet ver als je met de auto gaat, maar op de fiets is 20 km rijden toch nog een behoorlijk endje :D.

En wat vonden we: Een klein, oud huisje midden in een klein dorpje. Huisje is van ergens uit de jaren 1890 en is nu behoorlijk aan het vervallen. Binnen ziet er klein, maar ook knus uit. Zonde gewoon dat hier niemand meer wat mee doet en het gewoon laat verloederen.
Wie er als laatste heeft gewoond en waarom het nu leeg staat e.d. weten we niet. Staat in ieder geval al een behoorlijk tijdje leeg en we merkten ook wel dat erin wonen eigenlijk ook niet meer echt veilig is. Wil je dit woonbaar maken, dan moet je er veel aan doen..

Was ook nog een klus om binnen te komen, want toen wij er waren was er net een of andere markt midden in de straat waar dat huisje dus ook staat.  Perry even kijken of het wel wat was en of er een ingang was en die kwam er achter dat aan de achterkant van het huisje het heerlijk rustig was en we dus via daar gewoon het terrein op konden :).
We hebben een heerlijk uurtje hier binnen vertoefd terwijl buiten de marktmensjes rondstruinden.
En toen weer op de fiets de tig km teruggereden. Moe maar voldaan kwamen we thuis aan :).

Bezocht: Augustus 2011

Gallerij

Leave a Reply