Huize de Bulck

Een lief en klein en knus huisje. Er werd mij al verteld dat er wel een paar leuke details binnen waren, maar ik had er nog geen foto’s van gezien.
Dus zo nieuwsgierig als ik was ging ik heel snel hier langs.
Eenmaal binnen werden we al verwelkomt door een enorme stank. My godddd!!! Volgens mij had de bewoner een kat of wel meerdere.. Het stonk echt goed naar kattenpis daar binnen.
Maar dat was niet het enige wat we binnen tegen kwamen. Ook nog een paar meubeltjes en prulletjes en veel kleding en stoelen.
Oooh wooow, wat vond ik dit gaaf zeg. Elke kamer waar ik kwam zag ik wel iets en bleef maar klikken met m’n camera 😀 .
Helaas waren een paar ruimtes best wel heel erg donker en moest de zaklamp er aan te pas komen, maar liever dan foto’s met zaklamp als helemaal geen foto van dat ene leuke detail wat ik zag 🙂 .
Wat ik begrepen heb leeft de bewoner nog wel. Ik denk dat het een vrouw was aan alle spulletjes te zien. Veel kleding, zeker vrouwenkleding, veel prulletjes en engeltjes.
Ze is alleen verhuist naar een andere woning, want dit was niet echt meer fatsoenlijk leefbaar om in te wonen en ja dat was wel te merken ook.
Perry liep boven en ik hoorde het plafond gewoon kraken boven me. De klimop aan de zijkant van het huis probeert via de vele gaten langs het huis al naar binnen te dringen en de kozijnen en deurposten e.d. staan ook niet echt recht meer. Om maar van de keuken niet te spreken, want dat was 1 en al vocht aan alle muren en kasten..

Bezocht: Mei 2018

Gallerij