Huize Droogbloem

Huize Droogbloem

Een klein huisje in een klein dorpje. Iedereen kent iedereen en iedereen let ook op. Gelukkig was iedereen aan het werk op deze sombere dag toen ik dit huisje van dichtbij wou bekijken.
Aan de buitenkant zie je al dat het oud is, heel oud…. Staat praktisch op instorten lijkt het wel. Was ook wel blij dat ik alleen was en niet met een hele meute, want denk niet dat dat kotje het gehouden had.
Binnen helaas weinig te zien op een paar kleine details na. Beter iets dan niets he :D. Maar er helaas niet achter gekomen hoe of wat met dit huisje. Denkelijk een ouder persoon die of overleden is of verhuist is naar een bejaardentehuis of dat het huisje gewoon te oud en te vervallen was om in te wonen???? Dat laatste is in ieder geval zeker. Kozijnen kan je er bijna uittrekken, moest echt oppassen met naar binnen komen en ook nog diverse gaten in de vloeren, dus ook nog uitkijken waar ik stond.
Wat ik ook wel weet is dat de laatste persoon die er woonde gek was op droogbloemen, want die hingen er genoeg in kamers en kast…
Maar heb het overleefd en ben toch wel blij dat ik ff langs geweest ben :).

Bezocht: Januari 2012

Gallerij