Huize Verweale

Een oud huis met groot terrein.. We kwamen er langs toen we wat nieuws gingen kopen voor mij..En eigenlijk dachten we dat het nix zou zijn. 2 huisjes, maar de achterste zag er nog goed uit op het moment dat we voorbij reden en we hadden helaas ook geen tijd om het te checken. Dus gewoon door gereden..
Nadat ik mijn nieuwe lensje opgehaald had zijn we wel wat urbexlocaties wezen checken in NL, maar de 1 was getrashed, de ander was gewoon met muren en al in elkaar gestort en de 3e waren ze bezig met renovatie.. Best jammer dat urbexen in NL.. En ik wou zo graag m’n nieuwe lensje uitproberen…..
Toen wilden we er nog 1tje checken, maar op de een of andere reden mochten we daar niet komen. Alle wegen naar daar leken wel afgesloten. Zo vaak rondjes gereden en elke keer kwamen we bij het zelfde eindpunt uit waar we gewoon niet verder konden.
Na 4 x het zelfde punt gezien te hebben zeiden we tegen elkaar: We gaan naar huis.. En ja, hoe moesten we dan, want die ene weg was dus ook net toevallig de weg richting Zeeland. Dus dat werd een omweg.. En wat voor een omweg.. Gewoon langs dat huisje wat we sochtends tegen kwamen.. We moesten hier gewoon langs denk ik dan eigenlijk hahahah  😀 ..
Dus auto geparkeerd, spullen gepakt en gaan checken en woooww, voor een Nederlands huisje is dit toch best wel gaaf 😀 .

Bezocht: Januari 2018

Gallerij