Maison 1945

Maison 1945

Een kleine boerderij midden in the middle of nowhere. Bij dit soort locaties vraag ik me soms echt af hoe een urbexer dit kan vinden. Echt totaal verstopt in de bossen, waar een klein bospaadje heen gaat. Wie komt hier nou???
Maar goed, al van het begin af aan dat we weten dat deze locatie bestaat weten we waar die is, maar elke keer vonden we het te ver rijden om deze gewoon ff te doen.

Maar het kan lang of kort duren, maar ooit komen wij er ook, zoals afgelopen zondag. Zomervakantie, zoon op survival-kamp en als we anderhalf uur verder zouden rijden, dan zouden we hier aankomen, ja dan gaan we dat gewoon doen natuurlijk he :D.
Toen we er kwamen schrokken we toch wel van de bende. Wat hebben ze het hier getrashed zeg. Of het al zo was weet ik niet, want iedereen laat altijd de mooie detailfoto’s zien van zo’n leuk verlaten huisje en nooit de rotzooi die er om heen ligt, maar ondanks dat het een bende was hebben we ons toch nog prima vermaakt binnen. 

Ooit heeft hier een man met vrouw en paar kinders gewoond, altijd van harte, maar na het overlijden van moeders, zo’n 10 jaar geleden, is de man verhuisd, kinders uit huis gegaan en sindsdien staat het huisje er zeer verlaten bij. Het heeft toen een tijdje te koop gestaan, maar het werd maar niet verkocht en zo verloederde het helemaal. Nu zit een zoon ervan te bedenken om hier een camping te maken, want er zit nog een groot gedeelte terrein bij.

Bezocht: Juli 2011

Gallerij

Leave a Reply