Manoir Crise Cardiaque

Soms he, dan droom ik wel eens over urbex.. Locaties waar ik ben geweest of waar ik nog heen moet gaan e.d.. Soms onthoud ik ze, maar niet altijd.. Soms heb ik ook nachtmerries er over, dan vind het zo spannend 😆.
Soms dagdroom ik ook wel eens over locaties.. Net zoals vandaag toen ik bij een geweldig mooi landhuis was. Dan zie ik ons er echt al de komende 20 jaar wonen en genieten.
Dit huisje was groot genoeg ons gezinnetje.. 3 verdiepingen waarvan er dus een vaste trap naar een gigantische zolder bij zat. Ik zag aan de ene kant al mijn hele smurfendorp staan en aan de andere kant alle rcspullen van Perrylief. En dan was er ook nog een ruimte waar we de kerstspullen en andere nietgebruikte spullen neer konden zetten.
De 2e verdieping had 4 slaapkamers, 1 badkamer en 1 wcruimte.. Van 2 slaapkamers zouden we dan 1 grote slaapkamer maken met een mooi balkon aan de voorkant. Van 1 slaapkamer werd Tycho zn kamer en de 4e werd dan de pc/boekenkamer (heb totaal geen boeken, maar die koop ik er dan wel bij 🤣).
De begane grond had links 1 grote lange woonkamer van voor tot achter, in het midden een grote hal met achterin de trap en aan de voorkant de voordeur, En rechts een keuken met trap naar de kelder en nog een ruimte. Die ene ruimte en de keuken zouden we dan samenvoegen tot 1 grote keuken met kookeiland en openslaande deuren naar de achtertuin..
En de woonkamer zou ook mooie grote openslaande deuren naar de tuin hebben en natuurlijk een heerlijk ruikende open haard ❤.
En dan de tuin zelf. Woow wat een terrein..
Een mooie grote voortuin met opritje en om maar te zwijgen over die achtertuin. Het grote bos was mijn achtertuin. Ooh wat zouden Jory en Leeya dit gaaf vinden zeg. We zouden elke dag dan wel een wandeling door het grote bos doen.
En paddestoelen hoefde ik dan niet ver te zoeken, die staan ook in mn achtertuin 🤣.
En als klap op de vuurpijl ook nog een gigagrote garage en schuur waar ik die mannen in kan douwen als ze eens vervelend zijn.
Ja bij dit soort huizen kan ik heerlijk dagdromen. Misschien ooit.. Misschien nooit.. En anders wel in een volgend leven ❤.

Bezocht: Oktober 2020

GALLERIJ