‘t Boer’n Huusje

‘t Boer’n Huusje

Een heel klein boerderijtje ergens in het Zeeuwse Landschap.. Ik kwam het ergens tegen en moest gelijk op een avond nog ff checken of het echt wel wat was..
Klein huisje, echt heel klein met een redelijke schuur er aan vast.. 2 x rond gelopen en de schuur is echt van alle kanten op slot.. Er was wel een klein raampje open, maar ik ben soms dan een ninja, maar een slangemens ben ik echt niet, dus dat ging niet op. Gelukkig kon ik wel via een klein gaatje het huisje in komen :D.
Het is dat er nog een paar tafeltjes en stoeltjes stonden en wat nepplantjes, anders had ik me zo echt om gedraaid, dit maakte het nog net een beetje leuk :).
Wat ik wel heel leuk vond is dat er nog zo’n ouderwetse bedstee in een kast erin zat. Zo sliepen ze vroeger.. Echt gaaf..
Maar een keuken of iets dergelijks nix van kunnen vinden, behalve dan een gasstelletje op een tafeltje in het gangetje en wat ik me helemaal af vroeg is waar die persoon in godsnaam gedouched heeft ?????? Die was er namelijk helemaal niet.. Wel een ouderwetse wc buiten….
Weet nu eigenlijk ook niet hoelang dit al leeg staat, maar degene die er woonde zal toch wel een heel oud persoontje geweest zijn die nog geen zin had in de luxere dingen die nu bestaan…

Bezocht: Augustus 2013

Gallerij