P.S.Z. De Keetschoppertjes

P.S.Z. De Keetschoppertjes

Een kleine peuterspeelzaal die niet meer in gebruik is, want het gehele gebeuren is verhuist naar een nieuwe plek in de stad. Nu staat dit leeg te staan en te wachten tot de sloopvergunning er door is, zodat ze hem met de grond gelijk kan maken.

Eind 2010 zagen we al iets in de krant staan hier over en toen zijn we snel gaan kijken, maar toen was het nog in gebruik. Daarna af en toe eens langs gereden, maar elke keer waren er toch nog mensen of in ieder geval in gebruik als iets. Dus hebben we hem laten doen, dachten dat het dan wel als opslag gebruikt zou gaan worden of gewoon weer in gebruik als schooltje. Totdat ik van de week weer in de krant keek en het befaamde schooltje zag staan. Een sloopvergunning word geregeld voor dit gebouw. Dus snel maar weer gaan kijken en ja zeg. Deur open, raam open, wel al behoorlijk getrashed door de hangjeugd, maar we hebben toch nog wat leuke details kunnen vinden binnen.

Eenmaal binnen vonden het we nogal raar dat er 1 lokaal was ingericht voor een hogere groep. Wij dachten in eerste instantie dat het dus als opslag had gediend voor de andere school die er naast zit, maar toen hoorde ik van mijn neefje, die daar op school heeft gezeten, dat er 2 lokalen in dit gebouw was. 1 lokaal voor de peuterspeelzaal en het andere lokaal, waar dus het schoolbord e.d. staat was voor groep 8, want die pastte niet meer in het schoolgebouw er naast.

Bezocht: maart 2011

Gallerij

Leave a Reply