Swanenburg

Swanenburg

Een oud schoolgebouw waar ik vroeger zelf nog op school heb gezeten. Wist al een tijdje dat het leeg en verlaten was, maar toch wilde ik hier ooit nog eens naar binnen, maar elke keer was alles potdicht. Maar nu had ik vernomen dat ik een legaal bezoekje kon doen in dit gebouw en dan sla ik dit niet af :D.

Dus samen met Perry en m’n neefje Youri hier naar toe gegaan en ons zeer vermaakt van binnen :).  Helaas konden we niet overal komen. Alarm is nog in werking in het gebouw, in het gedeelte waar we eerst liepen was het uitgezet voor ons, maar het andere gedeelte stond nog aan en die kon niet uit, maar dat wisten wij niet, dus wij liepen gezellig door de deur het volgende gebouw in en toen ineens ging het alarm af……………………… :S

Omdat we legaal waren maar netjes buiten gewacht op de security of iets dergelijks, maar die kwam maar niet, maar het alarm ging wel ineens uit… ??? Wij nogmaals proberen naar binnen en weer dat alarm…… Ok dan ?? Toen kwam wel de security kijken wat er was. Zijn schijnbaar 2 ingangen om bij het alarm te komen wat wij niet wisten :D. Maar we mochten niet verder :(. Toch wel jammer, want in dat gedeelte zat net mijn oude klas 1D waar ik vroeger als 12-jarig meisje gezeten had :D.

Toch wel raar om na tig jaren weer eens daar te lopen. Het was wel een beetje verandert. Het oude kookgebouw hadden ze platgegooid en een kinderopvang neergezet. En ze hadden een extra doorgangetje gemaakt naar een ander apart gebouw die er dus vroeger nooit stond. Heb wel mijn Duitse klaslokaal gevonden en moet zeggen wat een klein lokaaltje zeg, vroeger leek dat zo groot :).

Bezocht: Maart 2012

Gallerij