Garage Depot

Een grote garageloods of wat het mag wezen.. Er stonden tig verschillende auto’s verstopt tussen de oude meuk.
Sommige stonden echt helemaal ingebouwd en kon ik er amper een foto er van maken. Gelukkig zit er op m’n telefoon een nog betere groothoek erop dan op m’n camera, al had ik ook wel m’n fisheye kunnen pakken eigenlijk, maar had daar weinig zin in, maar met m’n telefoon dus ook een paar fotootjes er tussendoor gemaakt 😀 .

Was nog een heel gedoe om er te komen ook zeg. Ik moest ergens naar beneden klimmen, maar het enige wat er stond was een goederenlift.. Euh ja ja, hoe ga ik dat doen.. Das me net iets te hoog om er ff vanaf naar beneden te springen.
Ooh wacht, ik kan via dat liftding wel naar beneden klimmen, want daar en daar kan ik m’n voeten neer zetten. Maar hoe doe ik dat met m’n tas en statief?? Die kan ik niet beiden op m’n rug/schouder mee zeulen, dat word toch net iets te zwaar en onhandig..
Maar gelukkig heb ik altijd m’n touwtje bij de hand. Een touwtje van tig meter.. En dan aan de ene kant deed ik daar een lus van maken en die deed ik om m’n statief heen en het uiteinde maakte ik boven aan waar ik stond vast en zo liet ik m’n statief naar beneden bungelen tot ie op de grond was 😀 .

En toen kon ik mooi op het gemakje naar beneden klimmen en later toen ik daar beneden klaar was kon ik weer naar boven toe klimmen nadat ik m’n statief weer vastgeknoopt had en kon hem boven weer ophalen 😀 .
Je word soms wel slimmer en handiger als je al jaren dezelfde hobby doet en al eens voor een paar bepaalde obstakels gestaan heb hahahaha 😛 .
Maar goed, heb dus foto’s van de camera en van de telefoon door elkaar heen staan. En er staan dus ook nog wat leuke ouwe meuk op de foto wat ik wel grappig vond ipv alleen maar auto’s. Vandaar ook een foto-album van zo’n 70 foto’s als je op GALLERIJ klikt 🙂 .

Bezocht: December 2020

GALLERIJ