JungleBus

Een oude bus, gewoon achter gelaten in een stuk bos. Was nog ff zoeken ook zeg. Ik rij daar met mijn terreinwagen (IeTie) door dat bospad heen. Kuilen en modderpoeltjes ontwijkend. En ik sta op een gegeven moment gewoon midden in dat bos en kon geen kant op met m’n autootje…….
Ok, waar moet ik heen..  M’n hulpje gesmt en die belde gelukkig terug en die zei dat ik ietsjes te ver was gereden. Hij zei nog: Je moet echt heel goed kijken, want het is goed begroeid..
Dus ik zo goed mogelijk geprobeerd te draaien met m’n autootje en heeeeeeeel langzaam terug gereden en dan maar rond kijken..
En ja zeg.. Toen zag ik iets. In de verte naast het pad staan. Vol begroeid met bomen en bladeren en ja, aangezien het juli is zat het er daar echt vol mee..
IeTie achtergelaten, spullen gepakt en door de boesboes naar de bus.. Echt veel heb je er niet om foto’s van te maken. Tis gewoon een kale lege bus.
En stukje verder staat alleen wel een soort van zwembad en een hokje en er heeft ook ooit zo’n ‘gemeente’bankje gestaan die je ook wel eens langs de kant van de weg ziet.. Ik denk dat dit ooit een soort parkje is geweest en dat men mensen met die bus ophaalden en weer thuis bracht ofzo ??
Maar ja, als het parkje achteruit gaat en de bus word niet meer gebruikt, dan staat dat zo samen te verrotten natuurlijk.
Ben niet verder het bos in gegaan om te zien of er nog meerdere dingen waren. Maar nog wel ff een selfie met m’n zussen gemaakt 😀 .

anniebus

Bezocht: Juli 2016

Gallerij