Border’s Home

Een leuk huisje.. Ik kwam deze tegen in juni 2017.. Ik reed er langs en dacht he dat lijkt wel urbex. Dus auto geparkeerd en eens gaan neuzen.
Het 1e was ik zag aan de voorkant van het huis was een bord met de naam van de laatste eigenaars en op dat zelfde bord stond het woord en de honden van Border Collies afgebeeld. Dit vond ik heel leuk, want ik heb zelf ook Border Collies 😀 .
Helaas was het huis helemaal dicht. Enige wat open was, was de garage en daar kon je dan nog naar boven, maar verder kon je niet. Achter in de tuin waren wat schuren en veel afgezette ruimtes. Ik denk dus dat hier een Border Colliefokker heeft gezeten.
Ondanks dat ik er niet in kon vond ik het toch wel leuk en heb het adres vastgezet om later nog eens terug te gaan om te zien of hij eens een keer open gaat. En nu was het dan zo ver. Ik kwam in de buurt, dus ja dan ff checken. Maar het is helaas nog steeds het zelfde. Garage open, huis dicht..  Maar nu dacht ik neem toch maar wat fotootjes, maar hij blijft open staan op m’n lijstje, dus als ik volgende keer weer in de buurt ben, dan ga ik gewoon weer ff gluren 🙂 .

Bezocht: Januari 2018

Gallerij