Chateau Déja Vu

Chateau Déja Vu

Samen met Sacha (Flatcat) en zijn vrouwtje dit leuke chateau bezocht. Het is al een zeer mooi gebouw van al zo’n 150 jaren oud. Het staat nu helemaal leeg en te wachten op nieuwe bewoners.
Binnenkomen was een geweldige ervaring. Door een klein raampje van 50 bij 40 ongeveer moesten we doorheen kruipen. En als dat raampje nou ook nog eens op de grond zat zou ik zeggen: Ja dat gaat goed komen. Maar dat raampje zat in een deur en natuurlijk ook nog eens op een halve meter hoogte. Veel (zacht) gelach zijn we met z’n allen binnen gekomen. Waarna we onze ogen uitkeken aan de mooie neoclassistische stijl en de geweldige muurversieringen die in het gebouw aanwezig zijn.
Eruit komen ging ook weer met een lach. De mannen sprongen wel ff uit het raam, die wij, de vrouwen, daarna dicht gedaan hebben en zijn toen door dezelfde weg weer terug naar buiten gegaan. Alleen ff vergeten dat er een trappetje voor de deur stond, dus al kruipend moesten we op onze handen naar beneden, wat een zich komisch gezicht was (gelukkig was Perry te laat met de camera) :D.

Bezocht: Februari 2011

Gallerij

Leave a Reply