Chateau La Foret revisit

chateauleforet2-07

Een heel mooi en oud kasteel in Belgie.
Hier in December 2009 al eens geweest, maar toen was ik net met urbexen begonnen en deed ik alles nog met een klein Panasoniccameraatje en flitste ik er een eind op los om het maar ff grof te zeggen..
De afgelopen jaren heb ik wat meer ervaring opgedaan met het maken van foto’s, heb een betere camera genomen en heb ook geleerd om wat te photoshoppen en te bewerken e.d..
En toen zat er dus al een hele tijd iets te knagen aan me.. Dat mooie kasteel wil ik gewoon eens overnieuw doen. Ik wil er mooiere foto’s van maken dan die van 2009..
Maar helaas.. Het was nog steeds zo’n beetje een onneembaar fort. De een werd betrapt, maar er waren er ook die er een hele dag konden vertoeven en werden niet eens gezien. Ook kon je er legaal en ja, zelfs dat wilde ik doen, maar toen ging er weer het gerucht dat die corrupte bewakers het niet meer toelieten.. Godgloeiende….
Maar nu kon ik eindelijk weer naar het kasteel.. Het mooie Foret.. En jeetje zeg, ja het is nog steeds mooi, maar wat is de binnenkant verandert vergeleken met 6 jaar terug zeg :(..
Maar ondanks dat er wat beneden opgeruimd was en boven getrashed was, vind ik het nog steeds een geweldig machtig kasteel en ben blij dat ik voet bij stuk heb gehouden en alsnog er heen gegaan ben :D.
Chateau La Foret13 chateauleforet2-01
Chateau La Foret52 chateauleforet2-40
Chateau La Foret66
chateauleforet2-31
Chateau La Foret61 En deze was btw helemaal leeggehaald :(..

Bezocht: Oktober 2015

Gallerij