Chateau La Foret 3

chateaulaforet313_resize

Voor een 3e keer hier geweest.. Legaal via de nieuwe eigenaar. Het word geleidelijk aan gerenoveerd. Ze zijn al bezig met het terrein buiten. Diverse bomen zijn er al gekapt en goh, nooit geweten, maar er is zelfs een buitenzwembadje naast het kasteel 😀 . Nooit gezien, omdat dat helemaal omringd was met bomen.

Binnen hebben ze al heel veel opgeruimd. Vele kamers die in Oktober met die open dagen nog helemaal vol stond met oude spullen, waren nu helemaal leeg of er waren wat diverse meubeltjes op elkaar gestapeld. In een enkele kamer stond er nog wel iets, maar echt het meeste was allemaal weg.
De zolder staat nog wel helemaal vol, maar ze willen eerdaags het dak vernieuwen en dan gaan ze de zolder ook gelijk opruimen.

Echt urbex is het niet meer. Het heeft een nieuwe eigenaar die er wat mee doet. De eigenaar vraagt hierbij ook om het kasteel met rust te laten. Hij heeft al extra maatregelen genomen door alle ingangen af te sluiten en ook komt er geregeld een soort van security het terrein op om de boel in de gaten te houden.
Maar ondanks dat het nu ver leeg was, is het nog steeds een prachtkasteel en ben ook echt benieuwd hoe het er uit gaat zien als het weer helemaal gerenoveerd is.

 annieforet


En natuurlijk kwam ik er ook weer een paar smurfjes tegen hihi.
smurfforet1 smurfforet2 smurfforet3

Bezocht: Juni 2016

Gallerij