Chateau Margot

chateaumargot11

Een oude kasteelhoeve wat echt al behoorlijk oud is. Ik was zowaar eens op zoek naar wat info, maar kon er helaas heel weinig over vinden.. Het was in ieder geval ooit heel mooi, ook al zie je daar nu weinig van :(.
Moeten toch rijke mensen geweest zijn die het als huis hadden. Tis toch behoorlijk groot met stallen en een grote schuur. Jaren geleden wilden ze het wel verbouwen, maar op de een of andere reden is dat eigenlijk nooit door gegaan. Ondertussen heb ik deze locatie al jaren in mijn google earth staan en was er zelfs al een paar keer geweest, maar het word regelmatig gebruikt als airsoftplaats. Elke keer als ik kwam stonden er dus tig auto’s voor de deur en hoorde je de mannelijke kindjes schreeuwen en spelen.. Leuk natuurlijk dat hun ook hun hobby hebben, maar doe dat lekker in een bos ofzo hahaha.. Zo zonde, want het was ooit eens zo mooi en nu zo getrashed.
Maarrrr, nu kwam ik er en het was nog vroeg op een doordeweekse dag en dan zijn de meeste mannelijke kindjes toch aan het werken en was het kasteel eindelijk airsoftvrij en had ik alle tijd om daar eens rond te wandelen. En als je  je ogen goed de kost geeft zie je nog best wel een paar leuke dingetjes hoor :D.

Bezocht: Februari 2016

Gallerij