Chateau ML

Chateau ML

chateauML07

Een groot terrein met een landhuis er op en vele andere gebouwen en schuren. Ze zeggen chateau, maar echt een kasteel is het niet.. Een groot landhuis wel vind ik zelf.. Veel kamers in het ‘hoofdgebouw’, maar in de gebouwen er naast ook vele andere kamers en ook badkamers, zelfs nog 1tje met een bad er in haha.
Maar dit hele terrein met gebouwen is een soort van vakantie-oord geweest voor kinderen. In de zomervakantie kwamen om de 2 weken zo’n tegen de 100 kindjes hier vakantie vieren en spelen en slapen.
Ze wilden het ooit renoveren geloof ik in een hotel, maar volgens mij zijn ze er nooit aan begonnen. En er heeft ooit ook een airsoftersteam in gezeten, maar of dat nu nog zo is weet ik niet aangezien er een hek om heen staat.. Tis helemaal leeg, maar ondanks dat heb ik me prima vermaakt hiero :D. Heerlijk vervallen, wel wat graffiti, maar gelukkig niet overal.
Was ook nog een gehannes om op het terrein te komen.. Een groot herashek staat er dus om heen, maar dan met grote gaten er in, dus ik dacht, daar klim ik zo overheen joh.. Zit ik boven op gaat dat hek buigen hahaha.. Schrok me rot.. Maar ik was aan de andere kant.. Hoe ik terug moest komen zag ik daarna wel weer :D.

Bezocht: Juli 2014

Gallerij