Chateau Noisy 3

Chateau Noisy 3th time

chateaunoisy3_04

Chateau Noisy.. Voor een 3e keer geweest.. In augustus en oktober 2009 geweest en het zat al een tijdje te kriebelen.. Mooi kasteel, mijn 1e urbexlocatie, denk ik van vele eigenlijk wel haha. Maar ik had gehoord dat zij binnenkort van de monumentenlijst af gaat en dat ze dus gesloopt mag worden.. Dit vind ik heel jammer, want het ziet er prachtig uit.. Aan de buitenkant.. Want wat ziet de binnenkant er uit zeg… In 2009 was het al vervallen, maar nu nog meer..
En ik wilde graag terug om afscheid te nemen, maar ook om fatsoenlijke foto’s van haar te maken, want in 2009 had ik nog een klein panasoniccameraatje en flitste ik op alles wat los en vast zat haha. Ziet er niet uit die foto’s, dus dat moest gewoon ff overnieuw :)..
Ik ging hierheen met Angelique en Ron. Die wilden deze ook nog wel een keer doen. Voor Angelique ook een 3e keer en voor Ron een 2e keer.. Angelique zat al: 3 x is scheepsrecht.. Gaan we dat doen???? Ik zei: Ja, positief blijven.. Komt goed.. 😀

En zo waren we dus al vroeg op pad.. En hoe dichterbij we kwamen hoe witter het werd. Sneeuw.. En das dan wel weer gaaf zeg.. Auto geparkeerd en toen een stukje wandelen.. Nou nou nou.. Stukje.. Godsamme zeg.. Maar gelukt, rond 8en waren we er :). Eerst Noisy in de sneeuw.. Geweldig :D. Toen naar binnen en we schrokken ons wild. Wat zonde zeg.. Zoveel kapot, door weer, wind en slopers… Maar toch nog wel leuke dingen gevonden die op de foto gezet kon worden :).
Ik was ook op zoek naar de badkamers, of althans 1 van de 2, maar vond er geen een.. Zoveel vloeren ingestort of dat je alleen balken ziet en bij sommige vloeren beweegt het ook. Ik vond het toch best wel een beetje eng..
Na 2 uur hielden we het voor gezien.. We gingen terug naar de auto… Maar nu toch met een ander paadje als die we op de heenweg hadden genomen. Er waren namelijk denken wij gisteren ook nog mensen geweest, want er waren zoveel voetstappen in de sneeuw dat we die dus gewoon gevolgd zijn en kwamen dus bij het verkeerde pad uit waar we dus het andere huis zagen.. Dit wilden we niet op de terugweg doen, want wie weet waren ze nu dus wel al wakker hahaha.
En zo liepen we gezellig over het bospaadje richting de uitgang.. En zo horen we ineens een auto.. Heel dichtbij.. Oohhh kut, daar een blauwe jeep en die rijd op het terrein.. Shiitttt… Angelique zegt: En nu ??? Ja, wat denk je, gewoon doorlopen en hopen dat ie ons niet gezien heeft.. En zo zeg.. In iets versneld tempo kwamen we aan bij de uitgang en nog steeds geen jeepje te bekennen.. Hij had ons echt niet gezien :D..
Snel naar buiten en op de gewone straat weer fatsoenlijk adem gehaald hahaha.. Op het gemakje naar de auto gelopen en daar ff uitgepuft.. Wat geweldig om haar nog eens te zien. Noisy… Love you :D.
ronangeliqueannienoisy
smurfinnoisy

Bezocht: Januari 2015

Gallerij