Chateau Noisy 4

chateaunoisy435

Andre wilde nog eens terug naar Noisy. Hij was daar ergens in 2005 eens geweest en na 11 wilde hij wel eens terug en vroeg aan mij of ik mee wilde. Dit wou ik natuurlijk wel, want ook al ben ik er al 3 x geweest, de 1e 2 x had ik m’n flitsbroekzakcameraatje hahaha en de 3e x was ik zo in de ban van de badkamer die we toen niet konden vinden dat ik gewoon de rest van het gebouw totaal niet gedaan heb.
Dus wilde nu wel alles doen. Ook nagevraagd waar ook alweer die badkamers zaten en 1tje hebben we gevonden, maar de 2e ook, maar daar durfden we niet heen. Vonden wij toch iets te tricky..
En het was gewoon een waar survivalochtendje hahahah 😀 . Andre wilde geen toeristische route doen, maar echt alles op de urbexway, dat daar ook helaas regen, sneeuw en hagel bij hoort vond ie helemaal perfect hahaha (gekke gozer 😛 ).
We kwamen lekker vroeg aan, tegen half 7. Paadje belopen… Naja, meer bergje beetje beklommen, want echt plat ging dat pad niet en ik kwam dus met zware pijnlijke bovenbenen, kuiten en bilspieren boven aan en m’n hart en longen leken het ook wel te begeven. Godsamme zeg.. En dan moest ik Andre ook nog eens bij houden, want die gozer is lang en heeft stelten onder zich zitten van hier tot Tokio dat als hij 1 stap zet ik er 2 moet doen hahahha.
Maar we zijn 4 heerlijke uurtjes bezig geweest daaro. Elk hoekje en gaatje waar we konden en durfden te komen hebben we bekeken en wat we mooi vonden gefotografeerd.
Ik vond het alleen jammer van het weer. Het sneeuwde toen we bij Noisy aan kwamen. Wel leuk natuurlijk, maar het bleef helaas niet liggen en het ging daarna nog eens over op regen 🙁 .
Ik had namelijk ook graag wat buitenfoto’s willen maken en een zonopkomstje, maar daar ga ik van de zomer als het kan dan nog maar eens voor terug 🙂 .
En toen moesten we in alle nattigheid weer terug die berg af, dus al glibberend en glijdend, maar wel redelijk schoon en heelhuids kwamen we weer beneden 😀 .

noisyannie

Bezocht: April 2016

Gallerij