Chateau Noisy 5

chateaunoisy535

Voor de 5e keer Chateau Noisy gedaan.
Was eigenlijk niet echt de planning, maar Perry wilde hier nog eens naar toe. Voor DE 2e badkamer en om te kijken of er nog wat urbexgevoelens waren bij hem, dit was helaas niet meer zo 🙁 ..
De 1e keer toen we er waren wisten we het niet. De 2e keer vonden we alleen de getrashde badkamer, de 3e keer was ik met Angelique en Ron en konden we hem ook niet vinden en de 4e keer was ik met Andre en toen wisten we wel waar die was, maar durfden we er niet heen..
En nu eindelijk bij de 5e keer heb ik hem. Je moet alleen niet vragen hoe…..???
We kwamen aan rond half 6.. Blue geparkeerd en aan de wandel. Perry had al gelijk een hekel aan me omdat ik dus de bergroute nam ipv het normale pad hahahah, maar na een kleine wandeling met wat obstakels die je in het donker niet zo goed ziet kwamen we eindelijk bij Madam Miranda aan 😀 .

perryannienoisy
En het eerste wat we gingen doen was die badkamer. Ik wist waar die was, dus hup naar binnen, naar boven en daar stonden we dan.. Althans ik, want Perry stiefelde dus zo over die balkjes heen naar de andere kant zonder ook maar op of om te kijken en te schrikken van dat gigantische gat naast hem (de vloer is daar totaal weg) 🙁 …
Perry zegt: Ik heb hier een badkamer hoor… En stiefelt zo weer terug over dat balkje om mij een foto op z’n telefoon te laten zien van de badkamer..
Yesss dat is hem roep ik 🙂 .
En wat doet hij……………………………………??
Hij gaat weer over dat balkje heen naar de andere kant.. 3 X IN 5 MINUTEN…..!!!!!
My gooddddd !!! En toen moest ik nog…..
Ok, voet daar zetten, trek 1 statiefpoot uit als hulpstok. (ik kan al niet fatsoenlijk recht fietsen of lopen, laat staan over een balkje heen wandelen).. Maar goed, rechtervoet op dat balkje, linkervoet op dat balkje, linkerhand aan de muur, rechterhand aan het statief en zo ging ik schuifel schuifel schuifel naar de andere kant.. Het leek wel uren te duren..
Echt waar, mijn hart klopte in mijn keel…
Maar ik was aan de andere kant en ik zag eindelijk DE badkamer 😀 .
Wat fotootjes gemaakt en zoals je ziet hierboven. De linkse badkamer is de badkamer die getrashed is en de rechter badkamer is de mooie.. Althans nog wel 🙂 .
En toen moest ik weer terug………
Weer het zelfde als op de heenweg. Voetje voor voetje en al schuifelend kwam ik naar de andere kant.
Echt niet dat ik dit ooit nog eens ga doen…
Voor de rest heb ik niet heel veel foto’s daar. Het was helaas bewolkt 🙁 . En Perry had niet zo veel zin om het hele kasteel van top tot teen te bekijken, want dat had ie 7 jaar geleden al gedaan 😛 .
Ik heb de foto’s van afgelopen april dan maar opnieuw bewerkt, want dit vond ik toch ook wel een mooie bewerking en die samen gevoegd met de paar fotootjes die ik er nu van heb 🙂 .

Dit was de gang/vloer waar we over heen gingen.  Deze foto is gemaakt door Perry.

vloernoisy

Deze foto van de onderkant van de vloer is gemaakt door Dave van Stilte (Quiet Urbex)

14060455_625412640956693_136878704_o

Bezocht: Augustus 2016

Gallerij