Chateau Z

Chateau Z

Een mooi uitziend chateautje ergens in Belgie. Ook gevonden zoals vele andere urbexers en aan de ene kant wilden we deze niet doen vanwege de vele verhalen die hier over te ronde gaan, maar om het jaar af te sluiten wilden we toch wel een toppertje doen. En aangezien onze gehele dag bijna een faildag was zijn we hier dus toch maar op goed geluk heen gereden en zijn naar binnen gegaan.

En jeetje zeg, wat prachtig mooi daar binnen. Nu voelde ik me echt niet op me gemak hoor. Elk moment konden de eigenaars wel thuiskomen van hun wandeling leek het wel. Veel stof ligt er niet, maar bewoond is het ook niet, want er lag in 1 ruimte een dode vogel en al een tijdje zo te zien……
Toch de camera’s te voorschijn en schieten maar.. Maar toen ik boven was en ik om een hoekje naar buiten keek zag ik een persoon in rode jas nogal (te) lang staren naar het kasteel. Nu kreeg ik het op m’n heupen en wilde weg.

Eenmaal buiten niemand te zien.. Toch maar richting auto en toen kwamen we onderweg nog 2 urbexers tegen. Mornixuur en Meriam, leuk jullie te zien en aangenaam kennis te maken :D. Die hadden dezelfde persoon met rode jas ook gezien, maar die was dus weggereden.. Hmm.. Teveel paranoide geweest ??? Teruggaan of naar huis…. Nee, we gaan het lot niet tarten en zijn naar huis gereden :). Geweldige afsluiter voor dit mooie urbexjaar :D.

Bezocht: December 2011

Gallerij