Drunk House

drunkhouse01

Een huisje. We wisten niet of we er in konden. En ineens vind Wijnand een ingang.. Dus we gaan er in. Kijken beetje rond en ja, tis een leuk huis, maar wel leeg zeg.. Ik ben meer een beetje van de reportages en wil dus toch minstens een foto of 5 a 6 er uit halen, anders haal ik m’n camera niet eens uit m’n tas.. En het enige wat ik zag was een leuk open haardje en meer niet..
Wijnand ging naar boven en zei toen: Er is ook een kelder.. Dus ik ben die kelder in gegaan en daar zag ik toch wel ff iets heel leuks hahahhaha 😀 .
Een hele ruimte vol met drankflessen..
Helaas had ik m’n camera niet bij, want we gingen dus eerst checken of het wel wat was, maar omdat het er toch pikkedonker was heb ik dus maar met m’n telefoon wat fotootjes geflitst. En ik was ook van in de veronderstelling dat die mannen zo ook naar beneden zouden komen en dat we dan weg zouden gaan..
Dus ik snel wat fotootjes geflitst.. Kom ik boven dacht ik: Na, dan kan ik dat open haardje ook nog wel op de foto zetten en nog wat dingetjes en zo kwam ik dus met een glunderende smile bij de auto waar de mannen al lang en breed op mij zaten te wachten..
Wat heb jij dan gedaan??
Ik ben de kelder in geweest.. Vol met drank man..
En niemand wou het geloven, dus toen gingen de mannen alsnog de kelder in hahahahha 😛 .

Bezocht: September 2016

Gallerij